Investere

Hjem | Investere

Sparing vs Investering

Tradisjonell sparing i bank har nærmest ”opphørt” de siste årene da inflasjonen spiser opp renten man får i banken. Sparing i aksjer og verdipapirer er også blitt høyere beskattet de siste årene slik at norske småsparere har lett etter alternative investeringer.

Crowfunding også kalt folkefinansiering har blitt meget populært de siste årene. Siden år 2019 har nordmenn investert nærmere 4 MRD NOK Denne finansieringsformen er definitivt kommet til Norge for å bli.

Robust og balansert eiendomsmarked

Nær 60% av det totale crowfundingmarkedet er blitt investert i eiendom. Dette kommer av at norske investorer liker å investere i eiendom og det er ingen hemmelighet å påstå at det norske eiendomsmarkedet har hatt en eventyrlig vekst de siste 20 årene. Dette kommer av at vi har et sterkt, balansert og robust eiendomsmarked.

Dette har gitt god avkastning til prosjekteiere, og ettersom vi ser tegn til fremtidig boligmangel så vil det være relativt trygt å investere på lang sikt. Vår erfaring er at det er mange gode prosjekter der ute men lite finansiell hjelp å få da bankene strammer inn på antall årsverk og på sine retningslinjer.

Hos Percentum så ønsker vi å introdusere eiendomsprosjekter slik at du som investor kan ta del av verdiskapningen og samtidig nyte godt fra avkastningen.

Skal du investere?

Vårt dedikerte analyseteam utarbeider grundige prosjektprospekter.

Les om hvilke faktorer
legger vi vekt på når vi vurderer et byggeprosjekt.

Betjeningsevne

Betalingsvilje

Sikkerhet

Dette er nøkkelelementer vi benytter når vi vurderer et prosjekt. Gjennom vårt utstrakt samarbeid med eiendomsmeglere, takstmenn og jurister blant andre så minimerer vi kredittrisikoen i det vi etterstreber alle forhold i et prosjekt så langt som mulig.

Hvordan komme i gang?

1

Registrer

Det er helt gratis og uforpliktende.

2

Gjennomgang

Hvert lån presenteres i plattformen vår.

3

Invester

Velg hvor mye du ønsker å investere.

Quick links

Newsletter

Sign up to our newsletter